bili bi lijep par!

Rozga blista u izlasku sa zgodnim trenerom od kojeg se ne odvaja, potrudili su se i da svi znaju da su došli skupa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga se pojavila na predstavljanju nove modne kolekcije u Zagrebu u društvu frajera s kojim je u zadnje vrijeme često viđamo, a opet su se i modno uskladili.

Pjevačica Jelena Rozga nije propustila predstavljanje H&M-ove kolekcije Innovation Circular Design Story u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, gdje se pojavila u zgodnom društvu.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga - 5 zgodni oboje Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

Radi se o njezinu treneru i bliskom prijatelju Anti Burazinu, s kojim je u zadnje vrijeme često viđamo, a svojim modnim odabirima su se pobrinuli i da svi znaju da su došli skupa.

Oboje su nosili odijela, Jelena bijelo, a Ante crno, te su nasmiješeni skupa pozirali okupljenim fotografima.

Jelena je u strukiranom sakou sa seksi prorezima istaknula i svoju vitku figuru, a oduševila je i šminkom.

Rozga i Ante i nedavno su se zajedno pojavili na premijeri filma "Deset u pola" u Zagrebu, a i tada su se modno uskladili.

A iako se mnogi slažu kako bi bilo sjajan par, Rozga je početkom rujna za srpski Blic otkrila da je slobodna, nakon što je se ovo ljeto povezivalo sa splitskim chefom Ivanom Pažaninom.

Njezina zadnja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula 2017. nakon što su skupa bili dvije godine, a odonda je svoju privatnost skrivala koliko god je mogla.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +4 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene