ponosni tata

Dečki u izlasku: Modno usklađeni Ivica Kostelić i njegov presladak sinčić ukrali su sve poglede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica Kostelić je odveo sina na premijeru predstave "Mala Frida" u kazalištu Žar ptica, a za tu su se prigodu i modno uskladili.

Nakon što se vratio sa svoje velike avanture preko Atlantika, naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić uživa u posebnim trenucima sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Ivica i Janica Kostelić Stiže prinova Ivica Kostelić progovorio o drugoj trudnoći sestre Janice: "Svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu"

Tako je sada odlučio povesti sina na premijeru dječje predstave "Mala Frida" u kazalištu Žar ptica, a dečki su se za tu prigodu i modno uskladili.

Obojica u sivim džemperima, ispod kojih su nosili bijele košulje, Ivica i sin ukrali su sve poglede, a široki osmijesi na njihovim licima odaju i da su se sjajno proveli.

Inače, Ivica sa suprugom Elin, s kojom je u braku su od 2014. godine, ima dvojicu sinova, Ivana i Leona te kćeri blizanke Katu i Janu.

Ivica je i ponosan ujak malenog Oskara, sina njegove sestre Janice koju zadnjih godina rijetko viđamo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene