Sad je još ljepša!

Zgodna uraganka iznenadila sve potpunom promjenom izgleda, odmah su joj se javile i kolegice iz grupe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Nikolić iz grupe Hurricane na Instagramu je pokazala novi izgled, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinim potezom.

Zgodna članica grupe Hurricane, koja je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, Ivana Nikolić, iznenadila je brojne obožavatelje na Instagramu velikom promjenom izgleda.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrile i što će biti kasnije! Glasine su potvrđene! Razilaze se djevojke koje su prošle godine osvojile Europu, evo što su otkrile u službenom priopćenju

"Furam malo prirodnu kosu", napisala je Ivana u opisu fotografije na kojoj pozira s potpuno drugačijom frizurom od one na koju smo navikli u zadnje vrijeme.

Naime, skratila je kosu i obojala je u smeđu nijansu, a u komentarima su joj se javile i kolegice iz grupe. "To je to! Amen", napisala joj je Sanja, dok je Ksenija zaključila da bi tako zauvijek trebala izgledati. "Filmska divo", "Wow", "Savršena žena", "Mega", samo su neki od komentara ostalih pratitelja koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Za Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić iz grupe Hurricane puno se toga promijenilo nakon nastupa na Eurosongu, na kojem su privukle pozornost cijelog svijeta. Atraktivnim Srpkinjama glazbena karijera nakon toga je procvjetala, a svi se otimaju za njihove nastupe.

Još prije nekoliko mjeseci proširila se priča da su Sanja, Ksenija i Ivana dobile razne ponude, a između ostalog se za suradnju s njima zainteresirao jedan engleski producent kojeg su oduševile. Više detalja o novim projektima djevojke nisu još otkrile, a fanovi jedva čekaju njihov sljedeći potez.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +3 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Evo zašto o ovom mladiću netipične ljepote priča cijeli svijet, odoljele mu nisu ni slavne ljepotice koje je uspio lako zavesti!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene