Zanimljivo!

Ovakav dekolte siguno još niste vidjeli: Pojavila se u ovoj haljini i postala zanimljiva tema svih medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk privlači pažnju gdje god da se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni u Parizu, gdje je na otvaranju jedne izložbe stigla u zaista neobičnoj haljini.

Manekenka Irina Shayk ovoga je tjedna vruća tema brojnih medija zbog svojih modnih kombinacija, a u utorak je sve ostavila bez teksta zbog opravice u kojoj se pojavila. 35-godišnja ljepotica pojavila se na otvaranju jedne izložbe u neobičnoj šarenoj haljini prepunoj šljokica, a mnoge je podsjetila na sirenu.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Svoje bujno poprsje jedva je ugurala u oskudni dekolte, a cijeli stil je upotpunila prozirnim rukavicama. Nema tko se nije okrenuo za njom, a neki su komentirali kako im se čini i da je stigla iz druge dimenzije zbog svoje haljine.

Shayk je prije nekoliko dana bila i zvijezda Rihannina showa "Savage x Fenty Vol 3.", gdje se pojavila u kožnom kombinezonu. Svi su onda komentirali što joj se dogodilo s kosom, jer je samo prije nekoliko dana pokazala znanto kraću frizuru. Očito da je onda Irina imala periku kojom je htjela malo začiniti situaciju, a ova slavna ljepotica inače voli koketirati s različitim modnim izričajima.

Manekenka se, inače, nedavno našla na naslovnicama svjetskih medija, i to nakon što je prekinula ljubavnu vezu s reperom Kanyeom Westom, koji je u njoj potražio utjehu kada se razveo od Kim Kardashian.

Prema pisanju američkih medija, reper je pozvao Irinu na ljetovanje početkom lipnja nakon što su se nekoliko tjedana prije družili u New Yorku u njezinu stanu. Navodno su trebali imati vezu na daljinu jer je on živio u Los Angelesu i nije bio spreman na selidbu u njezin grad, no izgleda da to ipak nije funkcioniralo.

Iza Irine je i veza s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima trogodišnju kćer Leu De Seine, a bivši partneri i dalje su u dobrim odnosima i često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Ingrid Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka Batelić pozirala s mamom za koju često kažu da izgleda kao da joj je sestra, pogledajte koliko su slične

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 2 +0 Maja Šuput za vrijeme nastupa Azre Grljević - 1 Celebrity Žena s koje nisu mogli skinuti pogled zbog njezina talenta: ''Najviše me živcira kad pitaju imam li donje rublje ispod kostima''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene