imala je tek 21 godinu

Srpska policija privela popularnog influencera zbog tragične smrti YouTuberice, evo što je on komentirao o cijeloj situaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Baka Prase završio je u policiji na ispitivanju zbog okolnosti smrti YouTuberice Kristine Kike Đukić.

Popularna srpska YouTuberica, influencerica i gejmerica Kristina Kika Đukić preminula je u dobi od 21 godine, a njezina smrt je šokirala čitavu regiju. Srpski mediji javljaju kako policija sada sumnja da je Kristina bila žrtva proganjanja, a zasad nepoznata osoba objavljivala je njezine osobne podatke na internetu te ju je uhodila.

Pogledaj i ovo showbuzz njega su krivili za sve Baka Prase objavio emotivni video i u suzama ispričao sve o tragično preminuloj YouTuberici: "Istina će izaći na vidjelo!"

U prostorije policije priveden je popularni YouTuber Bogdan Ilić (25), poznat kao Baka Prase.

Baka Prase priveden je zbog davanja izjave, a Blic javlja kako ga policija zasad ne ispituje kao osumnjičenika za njezinu smrt, već samo žele prikupiti što više informacija.

Kristinina popularnost inače je narasla nakon sukoba s Bogdanom kada su se posvađali pred kamerama. Ona je onda rekla kako dobiva prijetnje koje inače ne doživljava ozbiljno, no nakon svađe s Bakom Prase zabrinula se da bi joj njegovi fanovi mogli nauditi te nije htjela izlaziti iz kuće.

Javnost je o smrti YouTuberice prva obavijestila njezina prijateljica i također influncerica Laura Tešanović, a vijest je kasnije potvrđena i na Kristininom Instagramu gdje ju je pratilo gotovo 400 tisuća ljudi. "Na našu i vašu veliku žalost moram vas obavijestiti da Kika više nije s nama, Preminula je u srijedu u večernjim satima. Želim ovim putem iskazati saučešće njezinoj obitelji i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali. Volim te Kika zauvijek, počivaj u miru" piše u obavijesti koja je objavljena u pričama na Instagramu pokojne YouTuberice.

Njezinu smrt komentirao je i Baka Prase. "Večeras ću sve reći od srca. Za ovo sam sve saznao među prvima, jer su njezini prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o cijelom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim biti žrtva. Krivo mi je zbog toga što se dogodilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, shareova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to sve na najružniji mogući način", napisao je Ilić na Instagram storyju u četvrtak.

"Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njezina djela, koji su mi priopćeni sinoć, da bih probao "oprati" svoje ime, iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog da me netko mrzi, to mi je skroz ok", stoji između ostalog u njegovoj izjavi.

"Nisam obrisao objave u vezi nje, da ne bude da bježim od svega ovoga, već sam htio dati svima mogućnost da pokažu svoje pravo lice, dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom događaju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene, jer ne želim biti osoba koja će kvariti uspomenu na nju", zaključio je.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šerbedžija Lucija Šerbedžija Lucija Šerbedžija +0 Lucija Šerbedžija inMagazin Lucija Šerbedžija sasvim iskreno o svojoj drugoj ljubavi: ''Osjećam se opušteno i nemam nikakvih očekivanja''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene