svi jedva dočekali

Indira i bivši kolega iz grupe puni su entuzijazma, novom fotkom oduševili fanove Colonije: "Pali mikrofoni!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak i Boris Đurđević ponovno su zajedno u studiju, što je oduševilo vjerne obožavatelje grupe Colonia.

Pjevačica Indira Levak nedavno je otkrila da se pomirila s bivšim kolegom iz Colonije, Borisom Đurđevićem s kojim nije bila u dobrim odnosima otkako je napustila grupu, a sada je još jednom fotkom raspametila sve obožavatelje.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

"Pali mikrofoni", napisala je Indira u opisu fotke nastale u studiju, na kojoj pozira s Đurđevićem. Otkrila je i kako njihov novi zajednički singl izlazi uskoro. U samo nekoliko minuta fotku su komentirali brojni njihovi obožavatelji koji jedva čekaju čuti što su spremili u svojoj glazbenoj radionici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Malo smo se odmorili. Činjenica je da smo se trebali malo udaljiti. On je isto ostao malo bez ideja, ja sam isto osjetila potrebu da se dokažem i kao autorica tekstova. Što se na kraju ispostavilo odlično. Na svoja dva albuma sam se potpisala kao autorica tekstova, tako da mi je to falilo. Sad imamo taj konpromis on potpisuje glazbu za Atlantidu, ja glazbu. Puni smo entuzijazma i želimo svojoj publici dati najbolje", objasnila je Indira prije nekoliko dana za IN Magazin.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić.

"Inače nisam konfliktna osoba, ali svi prekidi su ružni, partnerski, privatni. Proradi ego. Što je - tu je", komentirao je tada Boris za IN Magazin, a čini se da su nakon četiri godine napokon uspjeli prijeći preko svega.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene