Noge u prvom planu

Indiru dugo nismo vidjeli u ovako kratkoj haljini! U Beogradu se pohvalila rezultatima napornih treninga u teretani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak nastupila je u Beogradu u maloj kožnoj haljini u kojoj je istaknula istrenirane noge, ali i dekolte.

Pjevačica Indira Levak za vikend je nastupila u jednom klubu u Beogradu.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Za tu je prigodu odabrala malu kožnu haljinu u kojoj je pokazala sve svoje adute, a u prvom planu su bile istrenirane noge koje je istaknula i u visokim bijelim čizmama.

Duboki izrez skrenuo je pažnju i na njezin dekolte, a pripijena tkanina naglasila je Indirinu ženstvenu i vitku figuru, na kojoj naporno radi u teretani.

Uvijek dobro raspoložena, s lica nije skidala osmijeh i spremno je prije nastupa pozirala fotografima, a u pričama na Instagramu pohvalila se i sjajnom atmosferom na koncertu.

Indiru smo prošle godine imali priliku gledati kao članicu žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je iz emisije u emisiju nizala zavodljiva izdanja, no sada je već dugo nismo imali priliku vidjeti u ovako kratkoj haljini.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 +9 Vlatka Pokos Celebrity Oproštajne riječi Vlatke Pokos: ''Majo, nadam se da ću ti oteti ovaj posao, a u Kanadu ću se očito vratiti ranije!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene