raznježio se

Prva objava Igora Kojića nakon skoro dva mjeseca i razvoda od Severine, a posvetio ju je osobi koju najviše voli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić je objavio prvu fotografiju na svojem Instagramu nakon što se prije skoro dva mjeseca razveo od Severine, a za to je imao poseban povod.

Bivši suprug pjevačice Severine (49), nogometni menadžer Igor Kojić (34), oglasio se na svojem Instagramu prvi put nakon skoro dva mjeseca.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

Objavio je fotografiju na kojoj uz more pozira sa svojim ocem, srpskim pjevačem Draganom Kojićem Kebom, povodom njegova 61. rođendana. U opisu mu je napisao i pjesmicu u kojoj mu je, među ostalim, poručio da ga voli više od ikoga.

"Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek' ti vječno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti netko tko te najviše voli. U jednu čestitku sve riječi ne bi stale, sretan ti rođendan moj ćale", napisao je Igor uz fotku ispod koje je Keba dobio brojne rođendanske čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

"Duša moja", poručio je otac sinu u komentarima uz nanizana srca.

Igor je prije ovoga zadnji put objavio fotku na Instagramu dan nakon što se na zagrebačkom sudu sporazumno razveo od Severine, kada se za to doznalo u medijima, a na njoj je pozirao sa svojim vjenčanim kumom Borisom Đukanovićem.

Podsjetimo, Severina i Igor u braku su proveli gotovo šest godina, a imali su čak tri svadbena slavlja. Prvi put su slavili krajem rujna 2015. kada su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama. U listopadu iste godine priredili su i svadbu u Beogradu, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

O njihovim bračnim problemima počelo se šuškati u travnju prošle godine nakon što se Severina sama vratila u Hrvatsku. Zatim se mjesecima nisu nigdje pojavili skupa i prestali su dijeliti zajedničke fotke, no odbijali su išta komentirati za javnosti sve dok nisu službeno potvrdili razvod.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Brittany Murphy (Foto: Getty Images) +3 Brittany Murphy (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Misterij smrti lijepe glumice: Njezin tragični odlazak šokirao je svijet, novi detalji ukazuju na ono o čemu svi bruje?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene