zanimljiv potez

Nakon vijesti o službenom razvodu i Severinine potvrde oglasio se i Igor Kojić sa simboličnom objavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić podijelio je fotografiju na Instagram storyju ubrzo nakon vijesti o njegovom razvodu sa Severinom.

Igor Kojić (34) oglasio se na Instagram storyju nakon što se proširila vijest da su se on i Severina (49) službeno razveli. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Nogometni menadžer je podijelio fotografiju svoje sjene u travi koja podsjeća na stav legendarnog pjevača Freddieja Mercuryja. Naime, vidi se Igor ima jednu ruku podignutu u zrak baš kao što je to činio i pokojni frontmen rock grupe Queen u glazbenim spotovima i na svojim nastupima. 

To je bio jedan od zaštitnih poteza Freddieja koji je poznat po hitovima "I Want To Break Free" i "Don't Stop Me Now". Inače, kratko nakon što su nam izvori bliski pjevačici potvrdili da su se službeno razveli, Igor se oglasio na Instagram storyju. 

Pjevačica i nogometni menadžer su potpisali sporazumnu rastavu braka 19. kolovoza na zagrebačkom sudu za koju su podnijeli zahtjev pet dana ranije.

Razvod je potvrdila i Severina koja se oglasila putem svog PR tima. 

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", istaknula je pjevačica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene