Ljudi se čude!

Rijetki vjeruju da ova divna plavuša ima 52 godine! Izgleda dvostruko mlađe, a njenoj ljepoti svi se dive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Graham u 52. godini izgleda dvostruko mlađe, a svojedobno je priznala da spava između devet i 12 sati te da voli raditi jogu i meditirati.

Heather Graham jedna je od slavnih ljepotica na kojima se godine ne vide, a za to nisu zaslužni kozmetički zahvati nego njezin način života. 

Glumica, koja je poznata po komediji "Austin Powers 2: Špijun koji me hvatao", odmara s prijateljicama u Meksiku i privlači poglede svojom fantastičnom figurom. 

Heather se često može vidjeti u bikinijima jer i kad je kod kuće u Los Angelesu voli dane provoditi na plaži. Lijepa plavuša, kojoj mnogi laskaju da izgleda kao curica, u 52. je pokazala svoje istrenirano tijelo. Bila je u svom omiljenom badiću u kojem smo je mogli vidjeti i ranije, a dobro se zabavljala s prijateljicama i opustila se na ležaljci.

Graham je svojedobno otkrila što je tajna njezinog dobro izgleda zbog čega joj se njeni prijatelji čude. "Volim spavati. Ponekad kad kažem ljudima koliko spavam, šokiram ih. Najčešće spavam između devet i 12 sati", istaknula je glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Graham (@imheathergraham)

No za njenu formu i sjaj u 50-ima je zaslužno i vježbanje te smirenost. "Volim raditi jogu i meditirati", rekla je Heather koja jedan dan u tjednu provede u kući baveći se lončarstvom, kuhajući i čitajući. 

Inače, Graham je prošle godine objavila fotografiju s misterioznim muškarcem i viđena je s njim na plaži. Strani mediji nisu uspjeli otkriti o kome je riječ, a glumica skriva detalje svog privatnog života. Ranije je bila je u vezi s izraelskim scenaristom Yanivom Razom od 2011. do 2018. godine, a nakon toga nije odavala previše informacija o ljubavnom životu.

Inače, Heather je u svijet glume ušla kao 17-godišnja djevojka kada se pojavila u tinejdžerskoj komediji "Vozačka dozvola", a kasnije je sa svakim novim filmom dobivala sve više uloga te je postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene