Vidio se grudnjak

Nema tko se nije okrenuo za domaćom glumicom koja se na premijeri svojeg novog filma pojavila u prozirnoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Matković se na premijeri svojeg novog filma "Deset u pola" u Zagrebu pojavila u prozirnoj haljini i ukrala sve poglede.

Premijera filma "Deset u pola" u Zagrebu okupila je brojna poznata lica, a posebnu pozornost privukla je glumica Anja Matković (33).

Zagrebačka glumica koja u filmu Danisa Tanovića glumi Zagrepčanku Gordanu Matić, najpoznatiju regionalnu food-blogericu, na premijeri se pojavila u prozirnoj crnoj haljini koja je otkrila njezin grudnjak, a Anja je svejedno uspjela izgledati profinjeno i elegantno.

Anja je, inače, prije nego što se počela baviti glumom bila profesionalna sportašica i članica hrvatske skijaške reprezentacije, čemu duguje i svoju sjajnu figuru.

Uz nju u filmu glume i Goran Navojec te Branko Đurić Đuro, koji su također bili na premijeri, a veliku pozornost privukli su i naš bivši košarkaš Dalibor Bagarić i njegova supruga Jasmina, koji gdje god se pojave, privlače poglede zbog razlike u visini.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) +20 Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene