predivna!

Frankin duboki dekolte nikome nije promaknuo, glamurozna kombinacija u koju je uskočila sve je ostavila bez teksta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić nastupila je na božićnom koncertu u Ciboni, a zablistala je u elegantnoj kreaciji koja je istaknula njezinu liniju.

Pjevačica Franka Batelić u nedjelju je zablistala u elegantnoj kreaciji na nastupu u sklopu tradicionanog božićnog koncerta u zagrebačkoj Ciboni.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Naša lijepa pjevačica na sebi je imala tamnoplavi kombinezon spuštenih ramena i s dubokim dekolteom, a stajling je upotpunila jednostavnom frizurom i nakitom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Sinoćnji glam. Divan koncert u Ciboni. Bila mi je čast", napisala je Franka na Instagramu nakon nastupa. "Predivna", "Lijepo, elegantno i klasično. Prekrasan glas i stas", "Divna", samo su neki od komplimenata koje je dobila ispod fotki koje je objavila.

Na Instagram storyju se pohvalila i da je srela kolegicu Albinu Grčić, a djevojke su oduševile mnoge svojom zajedničkom fotografijom.

Franka je Božić provela sa svojom obitelji, suprugom Vedranom Ćorlukom i sinčićem Viktorom, a na društvenim mrežama je pratiteljima poručila kako se nada da je svima Božić glasan, pun topline, ljubavi, dječjeg smijeha i proveden u krugu najdražih.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić pokazala blagdanski ugođaj iz svoga doma pa otkrila i što joj je kći proglasila bezveznim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene