njegove najvažnije žene

Pogledajte kako izgledaju supruga i kći omiljenog Faruka Fazlinovića, osvanule su njihove rijetke fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Senad Bašić, koji u seriji "Lud, zbunjen, normalan" glumi Faruka Fazlinovića, pozirao je s kćeri Hanom, a osvanula je i nova fotografija njegove supruge Jasne.

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić najpoznatiji je po ulozi ženskaroša Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", no u privatnom životu vjeran je samo jednoj ženi.

Pogledaj i ovo Senad Bašić i Moamer Kasumović Završio u bolnici Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

Sa suprugom Jasnom Bašić u sretnom je braku još od studentskih dana, a zajedno imaju i dvoje djece, sina Skendera te kćer Hanu, koja je im je podarila i unuku Enu.

Senad svoju obitelj skriva od javnosti, no Hana, koja živi u Berlinu, sada je u svojim je pričama na Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira s ocem i majkom koji su joj došli u posjet, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Inače, Senad je nedavno ostao bez voljenog oca Rušida Bašića, koji je preminuo od leukemije u 87. godini, a zbog skrbi o njemu se prije nekoliko godina povukao iz javnosti.

"Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, šta je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći", prokomentirao je shrvani glumac očevu smrt za bosanski Avaz, a tada je najavio i kako se nakon poduže poslovne pauze uskoro vraća novim obavezama i projektima, no nije htio odavati detalje.

Otkako je napustio seriju "Lud, zbunjen, normalan", Bašić je radio kao profesor na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Nekad i sad Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene