Sredila se za utakmicu!

Fani u čipkastom topu istaknula dekolte i isklesani trbuh, zbog ove fotke s tribina njenom dragom pišu da je pravi sretnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković uživo je pratila utakmicu Real Madrida i Chelseaja, a za ovu je prigodu odabrala sjajnu modnu kombinaciju i čipkom podigla cijeli outfit.

Nekad manekenka, a danas uspješna novinarka Fani Stipković svoj životni put već godinama gradi u Madridu. Svojom ljepotom odmah je očarala španjolske medije, a zbog svog je izgleda nekoliko puta bila i u izboru za najljepšu sportsku novinarku u cijeloj Europi.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Dobile su najljepše poklone Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

Ranije ovog tjedna pratila je utakmicu Real Madrida i Chelseaja, a obožavatelje je iznenadila modnom kombinacijom u kojoj se pojavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani je na sebi imala crne uske hlače, čipkasti top kojim je dodatno skrenula pažnju na istrenirani trbuh te je kombinaciju podigla žarko crvenim sakoom.

Fotografiju sa stadiona objavila je i na svom Instagramu, a u pričama je podijelila zajednički trenutak s dečkom Fernandom Hierrom i njegovim prijateljem u obližnjem kafiću.

Podsjetimo, Stipković je u vezi s bivšim igračem Real Madrida, a prije Fani Hierro je 2019. okončao brak od supruge Sonije s kojom ima i dvoje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) +5 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog ovih se prizora svi pitaju kako je moguće da ima 56 godina, evo u čemu je njena tajna: "Život je prekratak za stroge dijete"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene