Pa on se prepolovio!

Nevjerojatna transformacija nekad punašnog glumca: Izgubio je čak 130 kilograma i danas ga je nemoguće prepoznati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ethan Suplee je u vrijeme snimanja serije "Moje ime je Earl" dosegao težinu od gotovo 250 kilograma, a otada se prepolovio.

Glumac Ethan Suplee, koji je najpoznatiji po ulozi brata naslovnog glumca u seriji "Moje ime je Earl", veći dio života borio se s viškom kilograma, no tu je bitku sada dobio.

U vrijeme kada je snimao popularnu humorističnu seriju dosegao je težinu od gotovo 250 kilograma, a na promjenu se odlučio kada je 2002. godine upoznao svoju suprugu Brandy Lewis, za koju se oženio 2006.

"Kada sam je upoznao, prvi put sam počeo razmišljati o budućnosti i svemu što želim proživjeti s njom", kazao je jednom prilikom za časopis People.

Otada je izgubio oko 130 kilograma te se isklesao u teretani, pa se može reći i da je danas jedan od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, a njegova transformacija ostavlja bez daha.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ethan Suplee (@ethansuplee)

Ethan tvrdi kako je njegov današnji izgled rezultat vježbanja i pravilne prehrane, a od izgladnjivanja i raznoraznih dijeta je, kaže, odustao jer nemaju smisla te želi uživati u svojim obrocima.

"Proveo sam gotovo dva desetljeća prilagođavajući se raznim dijetama i patio sam. Bio sam uspješan u tome, brzo bih došao do cilja, ali bih vrlo brzo i pao. Više ne patim, već volim svoj život", priznao je glumac.

Ethana možemo gledati u filmu "Pas", koji se trenutno prikazuje u domaćim kinima i u kojem glumi uz bok s miljenikom žena Channingom Tatumom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene