Lajkovi pljušte!

Ella Dvornik sve raznježila crtežom svojih kćeri s njihovim pokojnim djedom Dinom: "Srce mi je stalo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvonik je na Instagramu objavila crtež na kojem ona i njezine kćeri Balie i Lumi poziraju s pokojnim Dinom Dvornikom.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik često se na svojim društvenim mrežama prisjeća pokojnog oca, legendarnog glazbenika Dina Dvornika.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 2 "Toliko divna posveta" Ella Dvornik posebnim je riječima i fotografijom obilježila 15 godina bez oca Dine: ''Fališ uvijek i zauvijek...''

Njezine kćeri Balie i Lumi rođene su nakon njegove smrti pa djeda nisu imali priliku upoznati, no sada su se spojili na crtežu.

"Kažem vam da mi je srce stalo kad sam dobila ovo na mail", napisala je Ella na svojem Instagramu uz crtež na kojem ona i njezina kćeri poziraju s neprežaljenom Dinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Prozor je raznježio i njezine pratitelje.

"Rijetko što komentiram, ali ovo je nešto najdivnije što sam vidjela u zadnje vrijeme", "Ovo je jako emotivno i predivno", "Koliko sreće i tuge na jednom mjestu", "Ovo je stvarno predivno. Meni je suza potekla, onda znam kako je tebi", pisali su joj ispod objave koja je u samo sat vremena skupila preko 40 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Dino je preminuo 7. rujna 2008. godine u Zagrebu, a njegova prerana i tragična smrt, osim njegove obitelji, ostavila je ožalošćenu i cijelu regiju koja je izgubila velikog glazbenika. Ipak, njegova glazba živi i dalje.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +3 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Grudnjak sigurno nije nosila, a zbog opakog proreza teško je reći je li ispod ove poluprozirne haljine uopće išta imala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene