uživa u životu

Danijela Dvornik otkrila da razmišlja prodati stan u Zagrebu: "To je bio moj dom, ali vrijeme je za nešto novo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je u objavi na Instagramu napisala kako razmišlja o tome da proda stan u Zagrebu i preseli se u Istru da bude bliže svojim unukama.

Danijela Dvornik je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj uživa u ručku uz čašu vina, a s pratiteljima je podijelila o čemu intenzivno razmišlja u posljednje vrijeme.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "snaga dolazi iz samopouzdanja" Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

"Vruće je i oblačno je, ali me ne smeta. Odradila sam neke administrativne stvari kao što je plaćanje računa, dogovorila sve detalje oko ograde za terasu (bit će do kraja mjeseca) što će me još dodatno oraspoložiti jer sve do sada ne uživam na terasi onako kako bi ja htjela ali zaokružiti ćemo i to, konačno. Jučer sam radila šalšu od poma i naravno da je ostalo viška kojeg sam danas iskoristila za "parmežanu". Ubacila sam, osim balancani i tikvice, malo sira mozarele i eto "bogovskog" ručka za mene, spravljenog u sat vremena. Zadnjih dana baš nekako uživam u sebi", napisala je Danijela pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Fale mi Balie i Lumi, baš onako puno. I sve razmišljam da prodam stan u ZG i kupim nešto blizu njih. Emotivno, još uvijek sam vezana jednim dijelom za Zagreb, jer je to bio moj dom punih 30 godina. I na neki način, volim Zagreb, ali vrijeme je za nešto novo. Uvijek se sjetim one famozne misli Ekarda Tolle, čovjeka čije su me knjige uvelike inspirirale i pomogle mi da moj život bude ovakav kakav je sad: "Život je sada. Nikada nije postojalo vrijeme da vaš život nije bio sada, niti će ikada postojati. Ništa se nikada nije dogodilo u prošlosti, dogodilo se u sadašnjosti. Nikada se ništa neće dogoditi u budućnosti, dogodit će se sada", zaključila je.

Brojni pratitelji podržali su je te su joj poručili da napravi to, a neki su komentirali da imaju mogućnost, da bi se odmah preselili.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +1 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Jedna od najljepših Splićanki objavila fotku bez šminke s majkom pa poručila: "Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene