Ugledati se na nju

Jedna od najljepših Splićanki objavila fotku bez šminke s majkom pa poručila: "Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti"

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) +0 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom, i to onu onu bez trunke šminke na licu kako bi svim ženama poslala itekako važnu poruku.

Poznata Splićanka Viktorija Rađa oduševila je svoje pratitelje na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira s jednom od najvažnijih osoba u životu u potpuno prirodnom izdanju.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa U braku su 22 godine Dino i Viktorija Rađa snimljeni u romantičnom izlasku, zaljubljeni pogledi ni ovaj put nisu izostali!

Naime, Viktorija je sa svojim obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s majkom, pa se osvrnula na prirodan izgled, koji je ovih dana česta tema medija i javnosti.

"Jako volim prirodno. Izvorno. Onako kako jest. Svaka bora, svaka pjegica, svaki nedostatak na mom tijelu nosi uspomenu i potvrdu onoga što sam ja. A nameću nam da se toga sramimo. Osuđuju ako to ne promijenimo. Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti. Koža više nije zategnuta i bez mane. Tijelo više nije u top-formi. A mene hvata panika jer sam navikla na vječne osude i predrasude. Dosta! Budimo sretne, budimo neopterećene, ne dajmo da nam to oduzmu! Jer lijepe smo takve, prirodne, kakve jesmo", poručila je Vikorija u iskrenoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777)

"Upravo tako. Ljepotu žene ne čini manjak bora i koža bez pigmentacija, nego uvjerenje da je lijepa i da voli sebe upravo takva kakva jest i kakva želi biti", "Viktorija, ti si ista mama", "Sve podržavam", "Svaka vam čast", "Kakva fotka", "Bravo, svaka čast", "Uf, kako dobro rečeno, sve potpisujem", "Prekrasna na mamu", "Uvijek lijepe i prekrasne obje", složile su se s njom brojne pratiteljice.

Viktorija je nedavno proslavila 44. rođendan, a tom je prigodom njezin suprug i naš proslavljeni košarkaš Dino u storyjima na Instagramu jednu njihovu zanimljivu fotografiju.

"Sretan rođendan, baby" napisao je preko crno-bijele fotke uređene u stilu crteža, na kojoj mu supruga sjedi na ramenima, a na svojem profilu podijelila ju je i Viktorija.

Slavljenica se pohvalila i brojnim drugim čestitkama koje je dobila, a objavila je i fotku na kojoj gasi svjećice na rođendanskoj torti.

"Ispuni godine životom, a ne život godinama… Hvala vam, najdraži ljudi, za ovakav dan i za ovoliko prekrasnih želja", napisala je, a pratitelji su je i ispod fotke zatrpali čestitkama, kao i komplimentima na račun izgleda.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene