čestitke!

Domaća glumica potvrdila da čeka prvo dijete u 41. godini, njezine brojne poznate kolegice ne kriju oduševljenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Csilla Barath Bastaić na Instagramu je potvrdila da čeka svoje prvo dijete, a brojne poznate dame čestitale su joj u komentarima.

Domaća glumica Csilla Barath Bastaić (40) na Instagramu je objavila sretne vijesti. "Loading - 50% complete", napisala je lijepa glumica uz fotografiju na kojoj pozira kraj mora i na kojoj se jasno vidi njezin trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ecija Ojdanić u predstavi - 4 Mnogi će se prepoznati Kako izgledaju obiteljska okupljanja u domovima poznatih glumaca: ''Mi svi stalno pričamo u isto vrijeme''

"Čestitam", oduševljeno joj je napisala voditeljica Nives Ivanišević, a javile su joj se brojne poznate dame. "Kakva divna vijest!!!! Sretno ti od srca. I ova polovica puta i ostatak života. Nemoj reći samo da te nisam upozorila", komentirala je Nataša Janjić Medančić. "Opaaa", napisala je Ida Prester. "Jedva čekam da skupa guramo kolica", istaknula je Lana Gojak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Csilla Barath Bastaić (@csillbabe)

Csilla je inače od 2015. godine u vezi s radijskim voditeljem Markom Antonovićem. Naša slavna glumica zvijezda je brojnih domaćih serija, a pojavila se između ostalih u serijama "Dar mar" te "Kud puklo da puklo".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene