više nije tajna

Naša najseksi plesačica jedva je dočekala podijeliti sretnu vijest sa svojim dečkom, ne krije koliko je uzbuđena!

Valentina Walme Valentina Walme Đorđe Jovičić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Galerija

Tina Walme na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim dečkom Markom Petrićem uz koju je podijelila i jednu sretnu vijest.

Zagrepčanka Tina Walme već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica i svi joj se dive gdje god se pojavi, no njezino srce već neko vrijeme pripada samo našem zgodnom glumcu Marku Petriću.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

Prvi put su zajedno snimljeni još 2020. godine nakon čega su odmah krenule glasine da ih veže ljubav, a dodatna nagađanja pokrenule su i fotografije koje su dijelili na društvenim mrežama. Vezu su konačno potvrdili na jednom svečanom događaju u lipnju prošle godine, a sada su podijelili i jednu sretnu vijest.

"Nije tajna da je ples moja ljubav i strast, a od danas nije ni tajna da se moja najdraža osoba Marko Petrić natječe u mom najdražem showu Ples sa zvijezdama", napisala je Tina na svojem Instagramu uz zajedničku fotku s Markom koji je jedan od natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji se ove godine vraća na Novu TV.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

U komentarima su mnogi čestitali Marku i poželjeli mu sreću, a nanizali su se i komplimenti na račun zgodnog para.

Marko je postao omiljen među domaćom publikom kao glumac iz serija "Čista ljubav" i "Drugo ime ljubavi", a slovi kao jedan od najperspektivnijih domaćih glumaca mlađe generacije, što je publika već prepoznala i osigurao je velik broj obožavatelja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica je i prije 15 godina birala haljine s opasnim izrezima, a svi se slažu da je danas još zanosnija!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene