Panika na dvoru!

Buckinghamska palača taji informacije o zdravlju kraljice, svi su u velikom strahu nakon što je procurio važan detalj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska javnost strahuje je li kraljica Elizabeta zaražena koronom i to nakon što se pročulo da je njezin sin, princ Charles već drugi put pozitivan.

Britanski mediji prenose vijest da je strah javnosti za zdravlje kraljice Elizabete sve veći i to nakon što je otkriveno da se susrela s princem Charlesom samo dva dana prije nego je on bio pozitivan na koronu, a Buckinghamska palača zasad se o tome ne želi oglasiti.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ Louis Dobio dopuštenje! Osvanula preslatka snimka princa Louisa i njegove posebne molbe, evo što je poželio na proslavi kraljičina jubileja!

95-godišnja kraljica ne pokazuje nikakve simptome, a njoj bliski izvori iz palače kažu da će liječnici nadzirati njezino stanje, prenosi Daily Mail. Smatra se da je Njezino veličanstvo tri puta cijepljeno pa neće morati u samoizolaciju, osim ako je pozitivna. No savjetovat će joj se da napravi brze testove i to jednom dnevno tijekom sljedećih sedam dana.

Kraljica je prvu dozu cijepiva primila u siječnju prošle godine, drugu u ožujku, a izvori kažu da je treću dozu dobila u listopadu.

73-godišnji princ Charles drugi je put pozitivan na koronavirus i trenutačno se nalazi u samoizolaciji, a prvi put ga je prebolio u ožujku 2020. godine.

Vijest je potvrđena i putem njegova službenog profila na Twitteru. Samo dan prije Charles i Camilla družili su se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel te kancelarom Rishijem Sunakom na gala večeri British Asian Trusta u Britanskom muzeju.

Nasljednik britanske krune na tom je događaju pred oko 350 gostiju pričao o utjecaju pandemije koronavirusa na čitav svijet. Zakladu je osnovao upravo Charles 2007. godine.

Charles je prije dvije godine nakon preboljenja istaknuo kako je sve prošlo dobro te je imao samo blage simptome. Zasad još nije poznato kakve simptome ima ovoga puta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) +4 Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Zanimljivosti Konačno progovorio o danu kada je cijeli svijet saznao tko mu je otac, bio je njegova najveća tajna: "U trenu se sve promijenilo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene