Nigdje se ne pojavljuju

Tajanstveni par konačno uhvaćen zajedno, čini se da mu baš i nije lako skinuti pogled s djevojke koju od svih krije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brahim Diaz i Luz Mendez snimljeni su na romantičnom odmoru u Portofinu.

Španjolski nogometaš Brahim Diaz uživa u odmoru u popularnom talijanskom odmorištu Portofinu koje slovi kao omiljeno među svjetskim zvijezdama, a s njim je i atraktivna djevojka Luz Mendez.

Paparazzi su golupčiće snimili na luksuznoj jahti kojom obilaze obale, a 22-godišnji igrač AC Milana gotovo da nije skidao pogled s Luz koja je na sebi imala seksepilan crni bikini.

Zabavljali su se u moru i na palubi, a kada su se zasitili morskih radosti izmjenjivali su nježnosti ne mareći za fotografe. Nogometašu čak nije bio problem ni strpljivo fotografirati svoju bolju polovicu dok mu je ona pozirala.

Par svoju privatnost čuva od znatiželjne javnosti pa ni na društvenim mrežama ne objavljuju zajedničke fotografije, no kamere ovog puta nisu mogli izbjeći. Luz se inače aktivno bavi manekenstvom, glumom i voditeljstvom, a profili na društvenim mrežama su joj svi privatni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brahim Díaz (@brahim)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo i Leo Messi (Foto: Instagram) Antonela Roccuzzo (Foto: Instagram) Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) +10 Leo Messi i Antonela Roccuzzo (Foto: AFP) Celebrity Messijeva lijepa supruga oglasila se nakon njegova odlaska u Pariz, emotivnom je objavom sve dirnula i otkrila što misli o tome

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene