prekid je još svjež

Bivša djevojka kontroverznog srpskog youtubera osvanula potpuno gola, uz provokativne fotke poslala mu je i simboličnu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Blagojević pozirala je potpuno gola ni mjesec dana nakon prekida s Bakom Prasetom, a ono što je napisala u opisu fotografija mnogi su protumačili kao poruku bivšem.

Popularni srpski youtuber Bogdan Ilić (25), poznat kao Baka Prase, početkom godine prekinuo je s djevojkom Anjom Blagojević (21), koja je također poznata influencerica.

Pogledaj i ovo showbuzz njega su krivili za sve Baka Prase objavio emotivni video i u suzama ispričao sve o tragično preminuloj YouTuberici: "Istina će izaći na vidjelo!"

Vijest o prekidu objavio je u pričama na Instagramu te je najavio kako će se zbog toga na neko vrijeme povući s društvenih mreža, što ona nije napravila.

Anja je sada na Instagramu, na kojem je prati više od 600 tisuća ljudi, objavila niz fotografija na kojima pozira potpuno gola.

"Nikada nemojte dati da vam netko postane sve jer kada ode, nećete imati ništa", napisala je u opisu provokativnih fotki, na kojima je tijelo prekrila samo bojama, a mnogi su to protumačili kao poruku njezinu bivšem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANJA (@anjablaa)

Fotke su skupile i više od 150 tisuća lajkova, a Anju su pratitelji u komentarima obasuli komplimentima na račun izgleda.

Inače, Baka Prase je zbog svojih kontroverznih stavova često na udaru kritika, a krajem prošle godine su ga mnogi optužili za tragičnu smrt youtuberice Kristine Kike Đukić, koju je često prozivao u svojim objavama i videima, te je zbog toga čak i priveden u policiju na ispitivanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene