predivna!

Stalo je sve kada se ona pojavila na crvenom tepihu, ne čudi što su je proglasili najljepšom ženom svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid zasjenila je sve na crvenom tepihu u Cannesu kada se pojavila u uskoj bijeloj haljini koja je savršeno ocrtavala njezinu liniju.

Crveni tepih filmskog festivala u Cannesu u utorak navečer je bio prepun poznatih lica koja su se došla pokazati u punom svjetlu na jednom od najvažnijih događaja ovoga ljeta. Među njima je bila i manekenka Bella Hadid koja je ovih dana zablistala i na pariškom Tjednu mode.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Slavna manekenka na crvenom se tepihu pojavila u uskoj bijeloj haljini s crnim detaljima te je istaknula neobični dekoltet koji je istaknuo njezinu vitku liniju. Elegantnu pojavu upotpunila je i zanimljivom frizurom, a ne čudi da su se svi okretali upravo za njom.

Zanimljivo je da su 24-godišnju manekenku znanstvenici proglasili najljepšom ženom svijeta zbog njezinih gotovo savršenih proporcija lica.

Detaljnom kompjuterskom analizom i mapiranjem lica po teoriji zlatnog reza, Bella je bila najbliže savršenstvu s rezultatom od 94,3 posto na mjerenjima. Njezina brada dio je lica koji je najbliže savršenstvu, no mnoge žene diljem svijeta posebno žele njezin savršeni nos.

Ipak mnogi sumnjaju kako je mnogo toga dorađivala na licu, uljučujući i svoj poželjni nos.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene