Zvijezda regije

Tko je i kako izgleda Konstraktin muž? Malo tko zna da imaju dvoje djece, ali i da su završili iste i teške fakultete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Đurić Konstrakta već je godinama u braku s Milanom Đurićem, s kojim ima dvoje djece, a oboje su završili arhitekturu.

Ovih dana cijela regija priča o pjevačici Ani Đurić Konstrakti, koja će Srbiju predstavljati na Eurosongu u svibnju ove godine, a u javnost izlaze i brojni detalji iz njezina privatnog života.

Pogledaj i ovo Milan Đurić Ljubav iz mladih dana Bio je njezin asistent na fakultetu, a sada su u sretnome braku s dvoje djece! Tko je Konstraktin suprug?

Konstrakta je već godinama u braku s arhitektom Milanom Đurićem, s kojim ima dvoje djece, a za tamošnje medije je prije nekoliko godina progovorila o majčinstvu.

"U dosadašnjem skromnom iskustvu bilo je situacija u kojima sam se pitala – je li ovo njegov/njen karakter ili faza? Jesam li pogrešno reagirala, a da nisam razumjela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno u krivo, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na djecu, utječe na njihovo samopouzdanje", rekla je pjevačica onda za portal Budi keva.

"Jer djeca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi uobličiti i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta", komentirala je.

Prije nego što je krenula u samostalne glazbene vode, Konstrakta je od 2007. godine bila dio benda Zemlja Gruva, a za svoje umjetničko ime je jednom prilikom rekla da ono znači racionalno i emotivno u jednom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 +8 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 1 Celebrity Larisa Lipovac Navojec u suknji s vrtoglavim prorezom pokazala noge i sve zadivila izgledom!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene