Ljubav iz mladih dana

Bio je njezin asistent na fakultetu, a sada su u sretnome braku s dvoje djece! Tko je Konstraktin suprug?

Milan Đurić Milan Đurić Facebook 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Đurić Konstrakta - 2 Konstrakta - 2 Konstrakta - 4 Konstrakta - 5 Konstrakta - 3 Konstrakta - 1 Konstrakta Konstrakta - 3 Konstrakta - 1 +13 Konstrakta - 2 Galerija

Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Euroviziji postala je vrlo popularna od večeri kad je izabrana da nastupi u Torinu, ali ne zna se mnogo o njenom privatnom životu.

Ana Đurić Konstrakta u zadnje vrijeme privlači mnogo pažnje zbog svoje neuobičajene pjesme ''In corpore sano'' s kojom je pobijedila na Beoviziji te odlazi u Torino predstaviti Srbiju na izboru za pjesmu Eurovizije.

Pogledaj i ovo Marko Mandić Poslušajte ih Srbi objavili pjesme koje će se boriti za Eurosong, vraća se Konstrakta, a svoju sreću okušat će i jedna hrvatska pjevačica!

Međutim, za Konstraktu se prije ovog događaja nije skoro ni znalo van Srbije, a mnoge zbog njenog odjeka u medijima zanima i njen privatni život.

Đurić je oženjena žena koja ima dvoje djece, a zanimljivost je kako je njen suprug bio i asistent na fakultetu koji je Konstrakta pohađala.

Pjevačica je studirala arhitekturu na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, a Milan Đurić radio je kao asistent s kojim Konstrakta nije smjela imati nikakav privatan odnos. Međutim, njihovoj ljubavi i želji da budu skupa nitko nije mogao stati na put pa se par na kraju i vjenčao, a zajedno imaju i sina Nikolu i kćer Lenu.

Za srpske medije pjevačica je nedavno progovorila o majčinstvu.
"U dosadašnjem skromnom iskustvu bilo je situacija u kojima sam se pitala – je li ovo njegov/njen karakter ili faza? Jesam li pogrešno reagirala, a da nisam razumjela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno u krivo, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na djecu, utječe na njihovo samopouzdanje", rekla je pjevačica onda za portal Budi keva.

"Jer djeca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi uobličiti i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta", komentirala je.

Konstraktu su proteklog tjedna obožavatelji ispratili na put za Torino gdje se bliži prva polufinalna večer u kojoj će nastupiti naša Mia, 10. svibnja, a Konstrakta će susjednu zemlju predstaviti dva dana nakon, 12. svibnja.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene