Nije joj godila pažnja?

Izlasci bez jednog odjevnog predmeta nisu joj strani, ali ovaj put se pokušala pokriti i pobjeći paparazzima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden prošetala je u haljini bez grudnjaka, ali ovaj put joj se pažnja paparazza i prolaznika na ulici baš i nije svidjela.

Slavna britanska radijska voditeljica Amanda Holden u javnosti se često pojavljuje u izdanjima bez grudnjaka, no čini se kako su joj ovih dana zasmetali objektivi paparazza i dodatna pažnja, barem ako je suditi prema posljednjim fotografijama.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 24 Prezgodna! Članica žirija hit-showa objavila zavodljiv video, nitko ne vjeruje da ovako izgleda s 52 godine!

50-godišnja Amanda izašla je u smeđoj pletenoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak što je bilo i više nego očito, no kada je ugledala paparazze koji ju snimaju brzo se pokušala pokriti dugačkim kaputom.

Amanda se inače dodatno proslavila i kao jedna od članica žirija showa "Britain's Got Talent",  a mnogi su ju kritizirali zbog psovanja. Voditeljica je objasnila da je to bio dio njezinog performansa.

"Iako sam jako otvorena osoba i većinu vremena sam u potpunosti svoja, to je lažna okolnost kada sjediš za stolom i sudiš. Veoma sam svjesna sebe i što bih trebala reći sljedeće", ispričala je u jednom intervjuu.

Amandu na profilu na Instagramu trenutačno prati gotovo 2 milijuna obožavatelja s kojima rado dijeli svoje razgolićene fotografije i hvali se utegnutom linijom. Od 2008. godine u sretnom je braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom s kojima ima kćeri Alexu i Hollie.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Procurile fotke Ane Rucner stare 16 godina, izgledala je potpuno drugačije prije nego što se udala za Vladu Kalembera!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Kim Kardashian sve iznenadila najnovijim potezom samo nekoliko sati nakon što ju je Kanye javno preklinjao da mu se vrati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene