Za potrebe snimanja

Tina Katanić u strastvenom zagrljaju Igora Cukrova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za prelijepu Tinu Cukrov kaže da je svoj posao odradila profesionalno!

Pjevač baršunastog glasa kako ga mnogi nazivaju, jedan od najpopularnijih izvođača mlađe generacije Igor Cukrov, ovih dana našao se u ljubavnom klinču s jednom od najpoznatijih plavuša, Tinom Katanić.

Pogledaj i ovo Tina Katanić pazila na svaki detalj Tina Katanić pokazala svu raskoš bujnog dekoltea u rijetkom javnom izlasku, a pozirala je u zanimljivom i dragom joj društvu

Strastveni zagrljaji, pogledi, ljubavne svađe i prepirke, sve je to dio novog video spota ‘Daruj sreću novim ljudima’ kojeg je Igor snimio u društvu atraktivne Tine, a čiju premijeru možete pogledati na Dnevnik.hr-u.

Spot se snimao u Splitu i Omišu, a evo što je o pjesmi, suradnji sa Tinom rekao Igor Cukrov, 'Daruj sreću novim ljudima', emotivna je pjesma, koji govori o dirljivoj ljubavnoj priči. Na snimanju spota pridružila mi se prelijepa Tina, koja je svoj dio profesionalno odradila. Vjerujem kako će se pjesma i spot svidjeti ljudima', rekao je Igor.

Glazbu i tekst singla ‘Daruj sreću novim ljudima’ potpisuje mladi i talentirani Boris Rogoznica, dok je aranžman djelo Fedora Boića. Video spot je snimljen u produkciji Pie Tutića, a viziju cijelog spota dao je sam Igor Cukrov, koji je ujedno i redatelj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene