U Umagu

Počelo odbrojavanje! Još samo 10 dana do festivalskog događaja sezone!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Započelo je finalno odbrojavanje do festivalskog događaja sezone! Za samo 10 dana, u četvrtak, 25. svibnja, Sea Star Festival otvorit će svoja vrata u umaškom kompleksu Stella Maris i dočekati goste iz doslovce cijele Europe!

Festivalska bajka koja se zakotrljala sredinom prosinca prošle kada je objavljeno da Exit tim pokreće festival u Hrvatskoj na kojem su prvi headlineri The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 tijekom mjeseci rasla je i rasla, zbog ogromnog interesa duplirala kapacitet sa 12.000 na čak 25.000 ljudi, proširila se oko cijele lagune Stella Maris resorta i postala najvažnija hrvatska festivalska priča 2017. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna prognoza Regionalni elektronski heroji za nezaboravna Sea Star jutra

Iako je prvotno najavljeno šest pozornica Sea Star se u konačnici povećao do čak 13 pozornica i vanglazbenih festivalskih zona, uz programe i nultog te završnog dana koji će se odvijati na nekoliko scena!

U kompleksu Stella Maris podići će se sedam pozornica - Addiko Tesla Stage, Nautilus Areni powered by Radio 101, Exotic Laguna, Zion Beats, Silent Octopus, Party Cinema i Godlfish Stage.

Prve dvije nosit će headlineri Sea Stara koje predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, S.A.R.S., Mahmut Orhan, Elemental, Brkovi, Kiša metaka, PipsChips&Videoclips, Rambo Amadeus, Kawasaki 3P, Petar Dundov, Marina Karamarko, Jonathan, Bad Copy, Sassja, High5 & Kuku$, Kandžija i Gole žene i mnogi drugi, donoseći žanrovsku šarolikost na potezu od elektronike preko hip hopa do alter rocka.

Zion Beats pozornica je posvećena reggae i dub kulturi na kojoj će nastupati izvođači iz Velike Britanije i regije. Exotic Laguna prepuštena je u ruke latino ritmova koje će diktirati brojni DJ-i i MC-i koje predvodi kubanski majstor plesa Choma Sumba Garcia.

Silent Octopus jadranska je verzija superpopularne EXITove pozornice Silent Disco. Party Cinema donosi «Best Of» snimke nastupa s tri Exita (2014. – 2016.) te pune koncerte Bastillea, Dave Clarka, Nine Kraviz, Georgea Clintona, Jamesa Zabiele, The Vaccines i mnogih drugi. Najmlađa pozornica festivala, Goldfish Stage, svojim će laganijim setovima već od podneva zabavljati publiku, da bi se kako večer odmiče pretvorila u još jednu punokrvnu diskoteku na otvorenom!

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu i koji je svoju bazu našao u predivnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana. Od četvrtka 25. do nedjelje 28. svibnja Sea Star će biti glazbeni i festivalski epicentar kompletne regije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene