LEGACY OF THE BEAST 2022

Povratak heavy metal legendi: Iron Maiden u Zagrebu

Iron Maiden - 2 Iron Maiden - 2 Iron Maiden/Press 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iron Maiden - 3 Iron Maiden - 2 Iron Maiden - 1 +0 Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Galerija

Jedan od navećih hard rocke bendova na svijetu najavljuje nastavak europskog dijela turneje Legacy Of The Beast 2022, a na listu već potvrđenih nastupa dodano je još šest gradova, uključujući i Arenu Zagreb gdje će zasvirati 22. svibnja 2022. godine.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim. Kao i uvijek do sad, za članove fan kluba Iron Maiden održat će se ekskluzivna pretprodaja, a potvrđen je i nastup benda Lord Of The Lost.

Glazbeni spektakl Legacy Of The Beast vidjelo je već gotovo dva milijuna ljudi diljem svijeta, a obožavatelji i mediji pozdravili su ga kao najekstravagantniju i vizualno najspektakularniju izvedbu dosadašnje karijere benda, sa set listom najomiljenih hitova fanova, koji predstavljaju presjek njihovog glazbenog puta kroz desetljeća.

Turneja 2022 će uključivati i neke od pjesama s najnovijeg Maidenova studijskog albuma Senjutsu, koji je debitirao na #1 u Hrvatskoj, a koje će se prvi put svirati uživo.

"Konačno ćemo moći nastaviti turneju Legacy of the Beast po europskim arenama i stadionima, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. te nakon toga dvaput odgađana! Oduševljeni smo što smo bili u mogućnosti dodati nastupe. Napravit ćemo nekoliko promjena u produkciji i set listi kako bismo uključili neke pjesme s našeg novog albuma Senjutsu pa će tako nastavak turneje Legacy Of The Beast iz 2022. biti još uzbudljiviji i spektakularniji od hvaljenog originalnog showa.

Možete biti sigurni da ćemo i dalje svirati sve 'hitove' i da ćete moži vidjeti sve ključne elemente originalne turneje poput Spitfirea, Icarusa, Hella, bacače vatre, pirotehnike i ostalog! Samo ćemo malo sve prodrmati, a Trooper Eddie će dobiti ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu 'svijetu' koji dodajemo", dodao je Rod Smallwood, menadžer benda.

"Jako se veselimo našem povratku u Europu i sjajno je što smo uspjeli potvrditi Zagreb kao i ostale velike gradove. Sve su to veliki gradovi u kojima nas čeka puno naših vjernih obožavatelja. Uzbuđen sam i zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo pokazati sve što smo vam pripremili. Cijeli bend je stvarno uživao u dosadašnjem dijelu turneje Legacy i ne možemo dočekati da se vratimo na put, da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo vas sve opet!", izjavio je Bruce Dickinson, glavni vokal Iron Maidena.

Europski dio turneje:

  • MAY 22 HRVATSKA ARENA ZAGREB
  • MAY 24 SRBIJA BELGRADE, STARK ARENA
  • MAY 26 RUMUNJSKA BUCHAREST, ROMEXPO OUTDOOR
  • JULY 13 BUGARSKA SOFIA, ARENA ARMEEC
  • JULY 16 GRČKA ATHENS, OLYMPIC STADIUM

Kompletna lista datuma svih europskih nastupa turneje Legacy Of The Beast 2022, može se pronaći na službenoj stranici www.ironmaiden.com.

Produkcija i set lista turneje Legacy of the Beast inspirirana je istoimenom besplatnom mobilnom igrom koja je dostupna na iOS i Android platformama na www.ironmaiden.com/play.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene