Vježbajmo zajedno

'Pokreni se' u subotu u Zagorju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uživajmo ove subote, poklonimo si najbolji poklon – zdravlje! Kontinentalna turneja projekta Pokreni se gostuje u Krapini! Proslavljeni sportaši zajedno sa Zagorcima promiču kulturu zdravog življenja!

Hrvatsko Zagorje ove subote slavi zdravi život. Kontinentalna turneja projekta Pokreni se u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina 26. listopada od 11 sati poziva nas na druženje, vježbanje, upoznavanje vlastitog tijela. Ima li išta ljepše nego pokloniti sebi zdravlje?

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna turneja 'Pokreni se' stiže u Zadar - vježbajte s nama!

'Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti? Unaprijedite svoje kretanje u svakodnevnici, dijagnosticirajte se i poboljšajte svoje zdravlje!', izjavio je Marin Dadić iz Biotreninga koji će i u Krapini besplatno dijagnosticirati određen broj vježbača.

>> Pokreni se: Atraktivna koneziologinja Nataša Vaci pokreće kontinent

Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Zagorju i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja. Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

'Nakon Osijeka, Krapina je drugi grad kontinenta za koji se prijavio maksimalan broj vježbača. Iznimno mi je drago da je Hrvatsko Zagorje prepoznalo važnost poruke ovog projekta i da se stvari po ovom pitanju ipak mijenjaju! S nama u Krapinu dolaze vrhunski sportaši a pripremamo i brojna iznenađenja za vježbače!', izjavio je autor projekta Toni Dabinović.

Prijavite se za vježbanje na pokrenise.hr !

Kontinentalna turneja se nastavlja 16.11. u Karlovcu, 23.11. u Varaždinu i 30.11. u Slavonskom Brodu. Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se koji će se ekskluzivno moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene