Službena potvrda

Odgođen koncert Celine Dion u Zagrebu, kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +0 Celine Dion (Foto: Getty) Galerija

Kocert Celine Dion odgođen je zbog mjera opreza poduzetih u svrhu prevencije širenja koronavirusa.

Koncert glazbene dive Celine Dion koji je u sklopu njezine turneje “Courage World Tour” trebao biti održan u Areni Zagreb 5. lipnja je odgođen, a novi datum održavanja trebao bi biti objavljen uskoro.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 8 borba s neizlječivim stanjem Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

"Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), ), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom, oko usklade novog termina su u tijeku, te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta", stoji u službenom priopćenju organizatora objavljenom na stranicama Eventima gdje su se mogle kupiti karte za koncert.

"Veselim se danima kada ćemo ponovno moći dijeliti radost pjevanja i plesa. Zasad su zdravlje i sigurnost svima najvažniji prioritet. Ali jedva čekam da se vratim na pozornicu i budem ponovno sa svima vama" napisala je Celine na svom profilu na Instagramu.
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Svi oni koji su dosad kupili ulaznice moći će s istima na koncert s novim datumom, a sve dodatne informacije biti će objavljene naknadno.

Trebao je to biti prvi Celinein nastup u Hrvatskoj, na koji će njezini obožavatelji trebati ipak još malo pričekati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene