Bosutski bećari i Tomislav Bralić

Premijera: Trilogija slavonsko-dalmatinske suradnje zaokružena novim singlom "Tko si ti"

Bosutski bećari i Tomislav Bralić (Foto: PR) Bosutski bećari i Tomislav Bralić (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bosutski bećari i Tomislav Bralić (Foto: PR) Bosutski bećari i Tomislav Bralić (Foto: PR) +0 Bosutski bećari i Tomislav Bralić (Foto: PR) Galerija

Bosutski bećari i Tomislav Bralić predstavljaju odličnu suradnju klape i tamburice.

Nema osobe koja nije pjevušila poznatu skladbu "Sad kada došla si" Bosutskih bećara kada je ugledala svjetlo dana. Puno zanimljivosti se veže za ovu pjesmu. Kao prvo, Bosutski bećari su pokrenuli vrlo uspješan trend spajanja bećara i galeba, odnosno tamburice i klapa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Marko Perković Thompson Pjesmom slave domovinu "Zemlja heroja" ujedinila je najpoznatije pjevače domoljubnih uspješnica, a otac našeg glazbenika na nju je i pustio suzu: "Tako sam bio uvjeren da smo na dobrom putu"

Ova pjesma je i prva u trilogiji,a nakon nje je nastala "Moje sve". I jedna i druga pjesma su polučile veliki uspjeh i kod publike, ali i na svim top ljestvicama su držale visoka mjesta.

U prvoj pjesmi "Sad kada došla si" naglasak je bio na upoznavanju i trenutku kada su se mladić i djevojka prepoznali, zaplet se nastavio na sljedećoj pjesmi "Moje sve" u kojoj je par skupa i sretni su i zaljubljeni, a u pjesmi "Tko si ti" on se našao u situaciji da ju gleda i ne može vjerovati da je ona stvarna – i u tom trenutku se pita „Tko si ti“ i je li moguće da postoji.

Autor ove fantastične trilogije je Marko Zeljković - Zelja, svestrani autor koji je ostvario brojne uspješne suradnje kroz snimanje spotova ili autorskim pjesmama s brojnim glazbenicima na našoj sceni. I u ovoj pjesmi kao autor aranžmana i producent mu se pridružio Branimir Mihaljević s kojim je puno puta surađivao.

Marko Zeljković - Zelja smatra da su pjesme toliko popularne jer slave sretnu ljubav, ovdje nema slomljenih srca nego se u ljubavi uživa i divi joj se. A svima nam nedostaje sretnih završetaka.

U pjesmi "Tko si ti" svoj pečat je dao i karizmatični Tomislav Bralić svojim osebujnim i prepoznatljivim vokalom.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lily Becker (Foto: Instagram) +2 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Celebrity Bivša supruga Borisa Beckera slučajno pokazala gole grudi na prepunoj plaži!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene