Dođi po još

VIDEO Mario Huljev najavio novi album nadnaravnim spotom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

On je zasigurno jedan od najotkačenijih hrvatskih glazbenika.

Unatrag godinu dana, mnogo toga se dogodilo i promijenilo za Marija Huljeva. U ovo vrijeme prošle godine nagrađen je nagradom Porin za najboljeg debitanta, a nisu ga zaobišla ni ostala priznanja publike i kritike.

Pogledaj i ovo showbuzz Pripremili hitove Ivana Kindl, Mario Huljev i Colonia spremni za 62. Zagrebački festival

Za to vrijeme, Mario je marljivo radio na novom materijalu s kojim se predstavio šibenskoj publici prošlo ljeto. S pjesmom 'Pusti zmaja da leti' osvojio je nagradu za najboljeg debitanta na šibenskoj Šansoni, a pjesmom 'Budi tu' debitirao je na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Njegova kvaliteta prepoznata je i ove godine te je nominiran za Porin u kategoriji najbolje muške vokalne izvedbe u konkurenciji s Oliverom i Massimom.

Prošetao s kopitima po zagrebačkoj špici!

Pjesmom i spotom 'Dođi po još' Mario najavljuje izlazak istoimenog albuma sredinom svibnja. Za pjesmu s dominantnim prizvukom i izravnim tekstom, napravljen je nadnaravni spot u režiji Filipa Filkovića Philatza.

'Kroz cijeli spot igrali smo se nadnaravnim elementima u jednom, na pola normalnom, okruženju. Naime, sama vizura Marija s kopitima došla mi je dok sam slušao pjesmu, koja ima iznimno dominantan i seksualno nabijeni prizvuk. Cilj mi je bio postaviti ga kao jednu zanimljivu 'spodobu' koja vlada svojom okolinom, i svojim grotesknim izgledom zapravo postaje element požude. Segment u spotu gdje je Mario s plesačicama na pozornici, htio sam da izgleda poput nekakvog hommagea spotovima Roberta Palmera. Dok je recimo ostatak spota ispao jako u stilu 'Rosemary’s Baby' i kao da je inspiriran Romanom Polanskim, makar na to nismo prvotno uopće ciljali', pojasnio je viziju spota redatelj Filip Filković Philatz.

Snimanje spota trajalo je dva dana u Zagrebu, a za snimanje u kopitima Philatz je Mariju predao kopita dovoljno unaprijed kako bi se mogao naviknuti na njih, uvježbati ples i pravilan hod kakav ima u spotu. Kopita su djelo vješte restauratorice i scenografkinje Željke Rončević, čija je kreacija podarila Mariju nadrealni izgled. Knjiga 'Libro de magia rara', koja se pojavljuje u spotu, kompletno je dizajnirana i stvorena za ovaj spot. U spotu su sudjelovale i profesionalne plesačice iz plesnog studija Cats.

Pjesmu 'Dođi po još' napisali su zajedno Silvio Pasarić i Mario Huljev, a producirao ju je Mark Silver.

Promocija novog albuma održat će se  15. svibnja u klubu Katran u Zagrebu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene