premijera spota

Nastavak priče iza koje se krije vođa Mejaša: Maligani predstavljaju novi singl "Bog mi te da"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugi po redu singl je nastavak odlične priče iza koje se krije Nikola Bosilj, dobro nam znani član i vođa uvijek veselih Mejaša koji ujedno potpisuje glazbu za aktualni singl Maligana.

Nakon što su s prvim singlom „Tisuću milja“ osvojili mnogobrojnu publiku i eter diljem Lijepe naše, dečki iz grupe Maligani su spremni ići korak dalje i osvojiti još mnoga srca svojom novom pjesmom „Bog mi te da.“

Pogledaj i ovo Maligani premijera spota Maligani nastavljaju oduševljavati publiku novim singlom "Svi znaju“, glavnu glumicu za spot su pronašli na zanimljiv način

Drugi po redu singl je nastavak odlične priče iza koje se krije Nikola Bosilj, dobro nam znani član i vođa uvijek veselih Mejaša koji ujedno potpisuje glazbu za aktualni singl Maligana „Bog mi te da“, tekst je pisao Nenad Ninčević dok je na aranžmanu radio Branimir Mihaljević.

"Ova pjesma nosi snažne osjećaje i svaki put kad je slušam otplovim u neki svoj svijet. Pjesma ima dušu i baš sam ponosan što su autor glazbe Nikola Bosilj i autor teksta Nenad Ninčević ovu baladu napravili za Maligane. Hvala Branimiru Mihaljeviću za odličan aranžman i produkciju bez kojeg pjesma ne bi zvučala tako. Što se tiče video spota mislim da bolju lokaciju nismo mogli odabrati, vrijeme nas je odlično poslužilo i zaista se nadam da će pjesma "Bog mi te da" ostaviti trag u srcima publike" zadovoljno je komentirao pjevač Maligana, Aleks Težak.

Spot za novu pjesmu Maligana snimljen je na kvarnerskim dijamantima točnije u čarobnom malom mjestu Bakarac i prekrasnoj Kraljevici smještenima na ulazu u Bakarski zaljev. Ideju i režiju potpisuje Nikola Bosilj dok je za snimanje uz Nikolu bio zadužen i Petar Begović koji potpisuje i montažu, a fotografiju Tina Blagušević. Po prvi puta u glumačkoj ulozi našao se pjevač Aleks Težak, a posebnu emociju i čar ovome spotu dala je predivna akademska glumica Josipa Anković.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene