može!

Veliki koncert Vojka V iz zagrebačkog Doma sportova dostupan na YouTubeu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

12. listopada 2018. godine, nepunih šest mjeseci nakon objavljivanja albuma prvijenca Vojko, zagrebački Dom sportova pomeo je val Vrućine!

Jedan od najboljih i najpopularnijih repera u regiji, Vojko Vrućina, na velika je vrata te 2018. godine stupio na zagrebački asfalt. Više od 3500 ljudi svjedočilo je potvrdi Vojkovog fenomena. Imena njegovih pjesama postali su memovi i dio urbanog slenga koji nadilazi granice supkulture iz koje proizlaze. Šarolika publika svih generacija naizust je znala stihove Vojkovih pjesama – Ne može, Zovi čovika, Kako to i Pasta italiana izazvale su erupciju oduševljenja.

Vojko je koncert, obučen kao Bach, otvorio s istoimenom pjesmom, redali su se hitovi s prvijenca, hitovi Dječaka i Kiše Metaka, davna Vojkova suradnja s AC3PO (Kuje i laseri). Kao gosti Vojku su se pridružili Tonči Huljić, Damir Kedžo, Vuk Oreb, Stipe Srdela, Shamso69 i Snajper (High5).

Nakon Doma sportova Vojko je obišao cijelu regiju, osvojio tri nagrade Porin, od kojih onu najbitniju za album godine, prvijenac Vojko objavljen mu je na LP-ju, a u ožujku svjetlo dana ugledala je i slikovnica za djecu Ne može – Vojko V najvruće je regionalno hip-hop ime!

Iako se koncerati zbog epidemiološke situacije trenutno ne održavaju, ostaje nam vrhunska koncertna snimka Vojkovog nastupa u rasprodanom Domu sportova koju od danas imate priliku pogledati – pogledajte kako je to izgledalo na jednom od najboljih koncerata 2018. godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene