Radi i na drugom singlu

Karlo Bartolec Coolins priprema ljetno osvježenje u srcu Zagrebu: "Ova godina je za mene zaista krenula i više nego odlično"

Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznat kao Coolins 7. srpnja priprema za svoje obožavatelje pravo ljetno osvježenje u srcu Zagreba.

Karlo će u pratnji dvojice kolega Josipa Rudelić i Domagoja Holjevca,u petak 7. srpnja u History baru u zagrebačkoj Tkalči održati akustični koncert.

Osim pregršt pjesama koje će se naći na njihovom repertoaru, izvest će svoj prvi diskografski singl "Onaj dan" kojega je hrvatska javnost imala premijerno prilike poslušati u trećem mjesecu.

"Ova godina je za mene zaista krenula i više nego odlično, od potpisivanja diskografskoga ugovora, do prvoga singla, divnih projektića, došao je red da i ja nastupim u srcu Zagreba te se predstavim kako najbolje znam. U životu je ustrajati u onome što svim srcem voliš, a upornost, odricanje i ljubav tajna su uspjeha. Radi se i na mojem drugom singlu, kojega moje izdavaštvo i ja pripremamo. Za sada vam mogu samo reći da se radi o modernom pop žanru, moguće da će biti i duet u pitanju", kazao je Coolins.

"Pripremio sam svojoj publici široki repertoar, kojeg ćemo kroz vokale moj kolega Josip i ja prenijeti na publiku onako kako najbolje znamo", dodao je pjevač.

Osim Coolinsove nove pjesme koju će premijerno izvesti, njegov kolega Josip će predstaviti svoj singl "Stars" kojega je nedavno izbacio. 

Koncert počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene