OŠ Josip Kozarac

Mame i kćeri u humanitarnom pohodu: Dođite i vi po 'sretne kolačiće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mame i kćeri krenule su u humanitarni pohod za OŠ Josip Kozarac!

U subotu će se u trgovini Högl Shoe Fashion u Westgateu održati humanitarna revija na kojoj će poznate majke i kćeri skupljati sredstva za OŠ Josip Kozarac u Strošincima koja je pogođena poplavama. Majke i kćeri dobra srca u 17:30 sati prošetat će pistom, a potom će posjetiteljima dijeliti 'Sretne kolačiće' koje je svojom donacijom osigurao Högl.

Pogledaj i ovo showbuzz Lavina dobrote Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno"

Jesu li bile zločeste ili dobre? Poznate Hrvatice osvajaju kao seksi Mrazice

„U ulozi manekenki vidjet ćete Sonju Šarunić i Zoranu Sedlar, Vitomiru Lončar i Bugu Mariju Šimić, Sanju Pilić i Vladimiru Spindler, Maju Vračarić Kuljiš i Karlu Kuljiš te Renatu Kapušin Kosanović i Kim Kosanović. 'Pozivamo sve da se pridruže u ovoj maloj humanitarnoj akciji kojom želimo pomoći djeci u Strošincima', poručuje voditeljica Högla, Sanja Faber.

Akcija 'Sretni kolačić' traje u Westgateu do 23. prosinca, a kupnjom finih kolačića po cijeni od 5 kuna, djeci OŠ Josip Kozarac omogućit će se ugodan nastavak školovanja, a ujedno se ostvaruju ekskluzivni popusti na cjelokupan asortiman u odabranim trgovinama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene