"Istina"

Filip Juričić s Vandom Winter uplovio u glazbene vode, poslušajte pjesmu posvećenu njegovu prijatelju bez kojeg je ostao prije pet godina

Filip Juričić i Vanda Winter - 4 Filip Juričić i Vanda Winter - 4 PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić i Vanda Winter - 5 Filip Juričić i Vanda Winter - 4 Filip Juričić i Vanda Winter - 3 Filip Juričić i Vanda Winter - 2 +0 Filip Juričić i Vanda Winter - 1 Galerija

Filip Juričić i Vanda Winter ostvarili su zajedničku suradnju singlom "Istina".

''Iako bi netko možda očekivao obratno, Filip je bio taj koji je sve ovo zamislio i pozvao me u ovu priču uz koju je duboko i osobno vezan'' – rekla je glumica i pjevačica Vanda Winter o suradnji s jednim od najpoznatijih domaćih glumaca Filipom Juričićem, koji je u glazbene vode uplovio pjesmom "Istina", svojevrsnom posvetom njegovom prijatelju Darku.

Pogledaj i ovo Filip Juričić Zgodan par! Jedan od naših najpopularnijih glumaca u izlazak je poveo lijepu partnericu, s kojom ga nemamo priliku često vidjeti u javnosti!

''Ovo je posveta mom prijatelju Darku, koji je u nekim mojim manje sretnim razdobljima bio nešto kao 'anđeo na ramenu', a i u dobrim razdobljima savjetnik, sugovornik, psiholog, prijatelj…pa i više od toga! Darko je svirao i pisao tekstove i glazbu pa je, vjerujem iz naših razgovora i nekih mojih životnih okolnosti nastala ova pjesma.Pustio mi ju je i rekao mi ''to ti otpjevaj s nekim''. Darka više nema, nema ga nažalost već pet godina, a u mom životu ostao je nezamjenjiv. Ono što mi je ostalo su uspomene, njegov glas u mojoj glavi koji me uvijek potiče na nekom životnom raskrsću i ova pjesma, koja će sada nakon 7 godina ugledati svjetlo dana i kojom cu ja sa svijetom podijeliti uspomenu na mog Darca'', poručio je Filip o upravo objavljenoj pjesmi.

Aranžman pjesme potpisuje Miroslav Lesić, a cijelu je priču ekranizirao redatelj David Kapac u Teatru &TD.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene