modna poslastica

Evo što će dizajneri BIPA Fashion.hr-a pokazati na modnoj pisti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spoj mode i ljepote kroz beauty brend LOOK by BIPA pokazao se uspješnim ne samo na modnoj pisti nego i u lookbooku koji donosi najnovije trendove ove sezone.

Ususret 20. jubilarnoj sezoni, BIPA FASHION.HR ekskluzivno predstavlja lookbook s pregledom novih kolekcija koje će dizajneri predstaviti od 27. do 31. listopada.

Pogledaj i ovo showbuzz Prekrasno MODNA POSLASTICA Ženstvene kreacije Skoke i eNVy rooma spremne za pokazivanje

Najveći regionalni modni događaj i ove sezone okuplja listu najpoznatijih domaćih dizajnera, a u pet dana bit će prikazano 16 modnih revija. Spoj mode i ljepote kroz beauty brend LOOK by BIPA pokazao se uspješnim ne samo na modnoj pisti nego i u lookbooku koji donosi najnovije trendove ove sezone.

Evo tko je poseban u životu ove domaće dizajnerice

U pet dana trajanja BIPA FASHION.HR-a u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma svoje će nove kolekcije predstaviti: Ivica Klarić, ELFSi, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, HEDRA by Ana Jagić, Boris Banovića, Ane Bogdan i Vesna Sposa.

Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na BIPA FASHION.HR-u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene