publika svih uzrasta

Emotivni Petrinjci uz energičnu Coloniju proslavili Dan grada pa nakratko zaboravili sve muke kroz koje su prošli

Colonia u Petrinji - 2 Colonia u Petrinji - 2 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Colonia u Petrinji - 1 Colonia u Petrinji - 2 Colonia u Petrinji - 3 Colonia u Petrinji - 4 Colonia u Petrinji - 5 +0 Colonia u Petrinji - 6 Galerija

Petrinjci su u utorak, na jednu večer, uz vatreni dvosatni nastup grupe Colonia zaboravili na sve muke i proslavili Dan grada na Gradskoj plaži i kupalištu.

Iza Petrinjaca su iznimno teški, stresni i iscrpljujući mjeseci, puni strahova i neizvjesnosti od prirodnih nepogoda. Posljednje podrhtavanje tla potreslo ih je u ponedjeljak. No to ih nije obeshrabrilo da u utorak, na jednu večer, uz vatreni dvosatni nastup grupe Colonia zaborave na sve muke i proslave Dan grada na Gradskoj plaži i kupalištu.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

"Dobra večer, Petrinjo, zaboravimo večeras sve loše što se dogodilo, rekla je na početku koncerta pjevačica Ivana Lovrić te zapjevala hit 'Za tvoje snene oči'. Publika svih uzrasta, koja je ispunila kupalište, veselo je u glas je pjevala sve pjesme s popularnom pop grupom.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što vas vidim ovako nasmijane, poručila je Ivana koja je s Borisom Đurđevićem zapalila pozornicu, uz plesačice koje su atraktivnom koreografijom upotpunile svaku pjesmu.

Pjevačica je izvela brojne hitove Colonije, kao što su: "Que sera", "Miris parfema", "Feniks", "Fjaka", "Laž za laž"..., a nastup je upotpunila je i popularnim pjesmama "Tek je 12 sati", "Za dobra stara vremena", "Hajde da ludujemo", "Ako su to samo bile laži" i "Nisi ti više crno vino".

Ni ljetne vrućine nisu spriječile okupljene Petrinjce da plešu na koncertu za pamćenje, koji su više puta zvali na bis. Večer je završila singlovima "Svijet voli pobjednike" i "Sve oko mene je grijeh", a za kraj Ivana je s publikom bez glazbene pratnje otpjevala veliki hit Nede Ukraden "Zora je". Poslije koncerta baš svi htjeli su se fotografirati s osnivačem grupe Colonia i zgodnom pjevačicom, a osim djece, odraslih, uspomenu s koncerta poželjeli su i pripadnici hrvatske policije koji su cijelu večer pazili da sve prođe u najboljem redu.

"Petrinja, zauvijek ostajete u mom u srcu! Hvala vam za nezaboravnu noć te velika hvala gradonačelnici Magdaleni Komes na toploj i srdačnoj dobrodošlici!", poručila je pjevačica Colonije na kraju spektakularne zabave koja je okupljene građane napunila pozitivnom energijom i unijela im nadu da će se sve uskoro vratiti u normalnu svakodnevicu, čemu se svi nadamo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene