Jedva čekamo

Dubioza Kolektiv na Starom Hajdukovu igralištu u kolovozu u čast Dinu Dvorniku!

Dubioza kolektiv (FOTO: PR) Dubioza kolektiv (FOTO: PR)

Drugo izdanje festivala "AJ CHA" posvećenog Dinu Dvorniku na Staro Hajdukovo igralište u Splitu donosi sjajnu Dubiozu Kolektiv 18. kolovoza ove godine!

Festival "AJ CHA" posvećen Dinu Dvorniku, održat će se po drugi put u Splitu na nekoliko atraktivnih gradskih lokacija od 16. do 18. kolovoza. Festival je zamišljen kao podsjetnik na Dina Dvornika, velikog glazbenika našeg doba i njegovu bezvremensku glazbu. Na "AJ CHA" sudjelovat će glazbenici, Dinovi kolege i prijatelji te afirmirani i neafirmirani bendovi i DJ-evi. Vrhunac festivala svakako je koncert Dubioza kolektiva, jedne od najuspješnijih grupa s ovih područja. Dubioza kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Obradom Dvornikove pjesme "Treba mi zraka" otvorili su si vrata ka "AJ CHA" festivalu te ćemo zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Do sada su nastupali na mnogim festivalima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Nizozemske te diljem svijeta promovirajući kulturu ovih prostora.

Pogledaj i ovo Novi mural Dina Dvornika - 1 sviđa li vam se? Na novi mural posvećen legendarnom Dinu Dvorniku reagirala je i njegova kći Ella, a evo gdje je osvanuo!

Dubioza kolektiv (FOTO: PR) Dubioza kolektiv (FOTO: PR)

Lokacije za održavanje festivala pomno su odabrane, a radi se o mjestima povezanima upravo s Dinom Dvornikom. Festival će više detalja objaviti uskoro, a očekuje se još mnoštvo zanimljivih informacija, kao i najave novih koncerata.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene