Prisjetio se svega

Otkrio za čime žali: 'Popustio sam tamo gdje nisam trebao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu.

'Reci mi' novi je singl Borisa Novkovića koji je pjevač predstavio sinoć u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Nakon male upale pluća, Boris se vraća koncertnim aktivnostima, a veliki koncert imat će 8. svibnja u dvorani Lisinski, uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Uz filharmoničare, Borisa će pratiti i novi/stari band Dream project.

'Nakon višegodišnje suradnje s Noćnom stražom odlučio sam se za promjenu zvuka. Trajali smo nekih devet godina. Ova promjena dat će mi novi vjetar u leđa i profinjeniji zvuk što je publika već imala prilike čuti i svidjelo im se', poručuje Boris.

Prošlo je 45 godina otkad je Nada Abrus postala prepoznatljivo lice, najprije kao manekenka, a danas kao glumica.

U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu. 'Prvi puta sam markirao u školi zbog nogometa. Igrali smo sa suprotnom smjenom i morao sam odabrati, pa je ispalo markiranje', rekao je Boris koji među dva omiljena koncerta ubraja jedan od prvih 1988. godine na Šalati, te u Domu sportova uz gudače.

'Žalim u svojoj karijeri jedino to što nisam uvijek bio principijelan i što sam popustio tamo gdje nisam trebao', rekao je pjevač, kojem je neostvarena želja snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa.

'Bilo mi je neobično dobro kad sam svoju pjesmu prvi puta čuo na radiju, ali i nekako prirodno. Oduvijek sam osjećao da će to biti moj poziv', kaže Boris kojem prvi poljubac i nije bio tako sladak. 'Dogodio se u kinu i nije bilo nešto za pamćenje. U petom razredu odveo sam curu u dvoranu i gledali smo neki kung fu film', kaže Boris koji je svoje romantične osobine očito razvio malo kasnije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene