jeste li i vi fan?

Glumac serije koju i Hrvati obožavaju već 16 godina nosi titulu miljenika žena, a ima i veliku strast zbog koje je svima još zanimljiviji

Hans Sigl Hans Sigl Screenshot/Youtube 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hans Sigl - 13 Hans Sigl - 2 Hans Sigl - 6 Hans Sigl - 10 Hans Sigl - 11 Hans Sigl - 8 Hans Sigl - 9 Hans Sigl - 7 Hans Sigl - 6 Hans Sigl - 5 +10 Hans Sigl - 3 Galerija

Hans Sigl jedan je od najpopularnijih austrijskih glumaca i zaštitno lice serije "Gorski liječnik".

Njemačko-austrijska serija "Gorski liječnik" jedna je od omiljenih među gledateljima, njezine epizode snimaju se još od 2008. godine, a njezin glavni junak doktor Martin Gruber jednako je popularan i danas.

Martina je u seriji utjelovio austrijski glumac Hans Sigl, koji je s vremenom stekao titulu miljenika žena, no na njihovu žalost njegovo srce pripada supruzi Susanne Kemmler, s kojom je u braku od 2008. godine. Iza njega je i veza s glumicom Katjom Keller, s kojom ima sina Nepomuka Jima.

Gledate li seriju "Gorski liječnik?"

  • Da, od prve epizode!
  • Ne, ne sviđaju mi se takve serije.

Ukupno glasova:

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hans Sigl (@sigl_hans)

Osim glume njegova je velika strast kuhanje i može se pohvaliti vlastitom kuharicom "So kocht Kitzbühel", koja mu je donijela još više obožavateljica, a uz to uživa u skvošu, odbojci, ronjenju i boksu.

Na Instagramu ga prati 187 tisuća ljudi s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života i ta brojka raste iz dana u dan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +25 Keanu Reeves - 3 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori - 2 +27 Kanye West i Bianca Censori - 1 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene