Odgovara joj mir

Ljubila je nekoliko kolega, a onda je odlučila sakriti svoj privatni život, o kojem se zna samo najosnovnije

Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Rachel McAdams (Foto: Getty Images) Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) +0 Rachel McAdams i Jamie Linden (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Rachel McAdams slavi 42. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili detalja iz karijere omiljene holivudske slatkice.

Kanadska glumica Rachel McAdams na holivudskoj je sceni već dugi niz godina, a još prije nego što su joj se otvorila vrata Los Angelesa, ta je ljepotica snimala filmove i serije u rodnoj državi. Rođena je u kanadskom Londonu, a još kao djevojčica profesionalno se bavila klizanjem. Odbila je odlazak u Toronto kada je imala devet godina, no sve do 18. godine osvajala je regionalna prvenstva u tom sportu.

Pogledaj i ovo Will Ferrell (Foto: Getty Images) iz blesave komedije Od Eurosonga do Oscara: Nitko nije očekivao da će se ova pjesma naći u utrci za prestižnu filmsku nagradu

Interes za glumu također je pokazala u ranoj dobi, a s 12 godina glumila je u školskim predstavama i lokalnom kazalištu. U prvoj seriji pojavila se 2001. godine, a iste godine dobila je ulogu i u svom prvom filmu. Karijera joj je brzo išla uzlaznom putanjom pa je tako već 2002. bila u Hollywoodu. Planetarno poznata postala je 2004. godine zahvaljujući ulozi u filmu "Opasne djevojke", u kojem je glumila uz Lindsay Lohan, Lacey Chabert i Amandu Seyfried. Filmovi "Bilježnica" i "Ponoć u Parizu" osigurali su joj titulu holivudske slatkice po kojoj je i danas poznata, a McAdams je ostala jedna od omiljenih holivudskih glumica.

Rachel je poznata i po tome da privatni život skriva koliko može, no poneki detalji ipak su izlazili u javnost tijekom godina. Trenutačno je u vezi s Jamiejem Lindenom, s kojim je prije dvije godine dobila prvo dijete. U nekoliko je intervjua govorila o majčinstvu. "To je najbolje što mi se ikada dogodilo. Ljudi kažu da više nemaš svoj život kada dobiješ dijete, ali dosadila sam već samoj sebi i sretna sam što se mogu potpuno fokusirati na drugo ljudsko biće", ispričala je McAdams u jednom intervjuu.

Rachel i pisac Jamie (39) zajedno su od travnja 2016. godine, ali cijelo vrijeme svoj privatni život drže podalje od javnosti. Na javnim događanjima ne pojavljuju se zajedno, a ta im odluka, čini se, nije teško pala. U kolovozu ove godine procurila je i vijest da par čeka drugo dijete, a iako to nikada nisu potvrdili, McAdams su paparazzi snimili nekoliko puta dok pokazuje trudnički trbuh.

Od glumca Michaela Sheena Rachel se rastala 2013. nakon dvije godine veze, a prije njega povezivali su je s kolegom iz filma "Bilježnica" Ryanom Goslingom te s Jakeom Gyllenhaalom i Joshom Lucasom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kate Middleton bila je tiha patnja mnogih mladića, ali njezino srce jedan je slomio prije nego što je upoznala Williama, evo tko je on bio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene