rodila mlađa kći

Ivo Sanader postao je djed! U obitelj je stigla prinova, a poznato je i kako je naš bivši premijer reagirao na ovu lijepu vijest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivo Sanader i njegova supruga Mirjana postali su prvi put djed i baka, a unuka je na svijet donijela mlađa kći Bruna.

Kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, Bruna, rodila je dječaka Rafaela, a sretnu vijest potvrdio je za 24 sata njegov bliski prijatelj Luka Bebić.

"Istina, rođen je mali Rafael, prije desetak dana, u Engleskoj, sve je prošlo dobro koliko znam", rekao je Luka.

Otkrio je i kako preko Mirjane zna da je Ivo jako sretan zbog vijesti da je postao djed.

Podsjetimo, Bruna je Sanaderova mlađa kćer koja je udana za Vedrana Vukadinovića, sina bivšeg nogometaša Dragana Vukadinovića.

Vedran se u Sanaderovu kćer zaljubio još u srednjoj školi.

Vjenčali su se u svibnju 2019. godine u katedrali sv. Stjepana na Hvaru. Vjenčanju nije nazočio njezin otac Ivo jer je već tada boravio u Remetincu, iako je tražio dopuštenje za izlazak, dok je mama Mirjana slavila s mladencima.

Bruna, koja je po struci liječnica, ima i stariju sestru Petru, koja gradi glumačku karijeru u New Yorku.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 5 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 8 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 9 +24 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 11 Celebrity Naša voditeljica otvorila dušu o ljubavi svog života i najtežem trenutku s kojim se suočila: ''Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson - 2 Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) Mel Gibson - 4 +16 Mel Gibson - 5 Zanimljivosti Zbog ove fotografije svi su pomislili da je Mel Gibson posjetio Sarajevo, ali nažalost sve je bila samo dobra fora!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene