Divne obje!

Zanosna brineta kao pratnju na svečani događaj povela najstariju kćer, nevjerojatno je koliko sliče!

Milla Jovovich Milla Jovovich Doug Peters/PRESS ASSOCIATION/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Milla Jovovich Milla Jovovich Milla Jovovich Milla Jovovich Mila Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Mila Jovovich (Foto: Profimedia) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Getty Images) Milla Jovovich (Foto: Profimedia) +3 Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Galerija

Milla Jovovich pojavila se zajedno s najstarijom kćerkom na crvenom tepihu u Cannesu, obje su oduševile ljepotom i kreacijama.

Holivudska glumica Milla Jovovich pojavila se zajedno s najstarijom kćerkom, Ever Gabo Anderson na crvenom tepihu u Cannesu te su potpunu pozornost privukle svojim neobičnim kreacijama.

Pogledaj i ovo Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Zanosna Ukrajinka Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

Milla je zablistala u dugoj svijetloplavoj haljini, golih ramena i dubokog dekoltea, ali i raskošnog proreza koji je istaknuo njezine vitke noge i taman ten. Ovu modnu kreaciju začinila je bež sandalama, srebrnom torbicom, plavom elegantnom ogrlicom i zalizanom raspuštenom kosom.

Na ovaj aktualni događaj stigla je u pratnji svoje najstarije kćerke Ever, a javnost se iznenadila koliko ova djevojčica sliči svojoj majci, posebno u njezinim mlađim danima.

Tinejdžerica je za ovu priliku odjenula ultrakratku žutu haljinicu sa srebrnim detaljima i crnim remenom oko struka. Ovaj modni odabir istaknuo je njezinu manekensku figuru i pokazao kako djevojčica upravo ide maminim stopama.

Milla je od 2009. godine u braku s britanskim redateljem Paulom W. S. Andersonom s kojim ima troje djece, 14-godišnju Ever Gabo, sedmogodišnju Dashiel Edan i Osiana Larka Elliota kojemu je dvije godine.

Slavna ljepotica rođena je u Kijevu 17. studenog 1975. godine i ima balkanske korijene jer je njezin otac Bogdan Jovović rođeni Srbin, dok joj je majka ruska kazališna glumica Galina Loginova. Obitelj je 1981. pobjegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se nastanili u Londonu, a onda su otišli u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Angelesu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 1 +3 Tony Cetinski Celebrity Tony Cetinski pokazao kako izgleda nakon estetskog zahvata koji je dugo priželjkivao, razlika je očita!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Nika Rakić Tena Tomljanović +16 Nevena Blanuša Nekad i sad Pogledajte koliko su se natjecatelji Survivora promijenili od početka showa, neke je baš teško prepoznati na starim fotografijama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene