Kakva vila, kakva raskoš!

Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Mina Joksimović/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 1 Željko i Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 14 Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 2 Mina Joksimović - 2 Mina Joksimović - 13 Mina Joksimović - 11 Mina Joksimović - 6 +17 Željko i Jovana Joksimović - 8 Galerija

Željko i Jovana Joksimović s djecom žive u elitnom beogradskom kvartu Dedinje u luksuznoj vili koju su kupili 2018. godine po vrtoglavoj cijeni.

Jedan od najpopularnijih pjevača regije Željko Joksimović i njegova supruga Jovana od 2018. godine žive u luksuznoj vili od 2,5 milijuna eura, koju su kupili od svojih bliskih prijatelja Ivane Mišković i Gorana Karića.

Prema pisanju srpskih medija, supružnici su se, zajedno s djecom, u vilu na Dedinju preselili iz stana na Vračaru, a za njezino preuređenje izdvojili su još nekoliko desetaka tisuća eura.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Njezinu unutrašnjost najčešće imamo priliku vidjeti na fotografijama koje na Instagramu objavljuje Željkova kći Mina. Na fotografijama koje je snimila može se vidjeti kako je sve luksuzno uređeno i da se pazilo na svaki detalj. Tu je veliki bijeli klavir, puno ogledala, visoki prozori i mramorni podovi, blagovaonica sa zidovima od cigli, a u dvorištu s puno zelenila je i bazen, na kojem posebno uživa upravo Mina. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu, a pjevač je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tia i Mario Mamić - 1 Tia i Mario Mamić - 2 Tia i Mario Mamić - 3 Tia i Mario Mamić - 4 +8 Tia i Mario Mamić - 5 Celebrity Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene