A dobila je i zanimljiv poziv!

Jadranka Kosor pohvalila se lijepim druženjem sa starim prijateljem, dugo se nisu vidjeli: "Priče o prošlosti i sadašnjosti"

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor/Platforma X 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe Mesić i Jadranka Kosor Stipe Mesić i Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor i Tatjana Jurić - 2 Let 3 kao Jadranka Kosor Jadranka Kosor Let 3 kao Jadranka Kosor Jadranka Kosor +18 Jadranka Kosor Galerija

Jadranka Kosor objavila je na društvenim mrežama fotografije sa Stipom Mesićem s kojim je ručala nakon što se nisu dosta dugo vidjeli ni družili.

Naša bivša premijerka i političkara Jadranka Kosor pohvalila se putem društvenih mreža susretom i druženjem s dragim joj kolegom pa objavila i zajedničke fotografije na kojima poziraju.

Jadranka je naime ručala s bivšim predsjednikom republike Stjepanom Mesićem, a na svom je profilu na Twitteru objavila fotografije iz restorana u kojem su se susreli.

"Susret nakon dugo vremena. Priče o prošlosti i sadašnjosti. Politika neizbježna", napisala je Jadranka uz objavu.

"Sjajni ljudi. Lijep pozdrav iz Njemačke. Hvala za sve što ste činili u životu. Zdravlje i dug život", poručio im je jedan Jadrankin pratitelj.

A u međuvremenu je Jadranka na Instagramu dobila zanimljiv poziv i to ni više, ni manje nego na veliki koncert Leta 3 na zagrebačku Šalatu koji će biti održan u subotu 2. rujna.

Dečki iz grupe su osmislili i posebnu koreografiju kojom su odlučili pozvati Jadranku i poručili joj da ju njezino mjesto u publici čeka.

"Jacoooo na popisu si, dođi na Šalatu ovu subotu bit će super!", napisali su uz urnebesni video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

"Majko mila, umirem os smijeha, ma ludi ste 1000%", "Nemam riječi, samo suze od smijeha", "Slušat će vas iz vrta", samo su neki od komentara njihovih oduševljenih obožavatelja, a sada je na Jadranki hoće li prihvatiti poziv i pojaviti se na spektaklu koji Letovci pripremaju za zagrebačku publiku.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Arabella Chi - 1 Arabella Chi - 2 Arabella Chi - 3 Arabella Chi - 3 +11 Arabella Chi - 1 Celebrity Zbog badića s najmanjim mogućim trokutićima gledala ju je cijela plaža, a tek kad se okrenula servirala je prizor za pamćenje!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones - 1 Angus T. Jones - 2 Angus T. Jones - 4 Angus T. Jones - 3 +14 Angus T. Jones - 5 Nekad i sad Svi ga pamtimo kao slatkog Jakea, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo, lice skriva zapuštenom bradom, kosu je potpuno ošišao!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene