Što reći na to?

Poznata ljepotica stala na vagu pa šokirala obožavatelje priznanjem, evo koliko kalorija pojede dnevno!

Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 3 Heidi Klum Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 +24 Heidi Klum - 3 Galerija

Heidi Klum obavijestila je pratitelje na Instagram storiju kako unosi 900 kalorija dnevno te otkrila svoju težinu.

Bivša Viktorijina anđelica, Heidi Klum otkrila je informacije o svom načinu prehrane, što je veoma šokiralo njezine pratitelje, piše Daily Mail.

Heidi je ispričala kako unosi 900 kalorija na dan, a za doručak rado jede jaja na oko, koja stavlja u toplu pileću juhu.  Jedan od pratitelja zamolio ju je potom da stane na vagu i pokaže koliko kilograma ima , što je ona i učinila na sljedećem storiju.

Bosim nogama stala je na vagu i pokazala da ima 62.5 kilograma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Klum je nedavno sve oduševila svojim vrućim videom na društvenim mrežama koji je snimio njezin suprug Tom Kaulitz.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Šuškanja o trudnoći potaknuli su i nedavno kad su ih paparazzi ulovili dok je Tom Heidi nježno milovao trbuh. Usto, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tobias Moretti - 6 Tobias Moretti - 1 Tobias Moretti - 9 Tobias Moretti +12 Tobias Moretti - 10 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda zvijezda serije Inspektor Rex: Bio je miljenik publike, a evo zašto je napustio ulogu detektiva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 Silvia Dvornik +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Celebrity Pecina Silvia pozirala u prisnom zagrljaju mladog političara i sina našeg legendarnog pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene